tagliatelle med skinksås

Ännu ett pastarecept, men jag brukar snöa in på på olika saker så. Jag är egentligen en sann potatisfantast ala Håkan-Bråkan, men just nu äter vi faktiskt ganska mycket pasta med olika variationer!
 
 
 
1. Finhacka lök (jag brukar riva löken i rivjärn eftersom jag tycker om smaken av lök men inte gillar konsistensen!) och skiva rökt skinka och stek i pannan. 
2. När löken börjar få färg, rör ner creme fraiche, mjölk och chilisås. Om man vill att såsen ska få en tjockare konsistens man man blanda ner lite maizena.
3. Krydda efter behag och rör till sist ner persiljan. Låt småputtra en stund och servera sedan med tagliatelle!
Tips: Skinksås tycker jag smakar allra godast dagen efter man har tillagat den. Perfekt matlådemat! :)
 
Eftersom vi räknar kalorier mäts ingredienserna noga! :)
 
Kryddat och klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0